Διασυνδέσεις Ποικίλης Ύλης  


Διασυνδέσεις για τους Μεγάλους Παλαιούς
& τους Οπαδούς τους

Necronomicon Files To site του βιβλίου The Necronomicon Files (1998), μια μελέτη σταθμός στην αληθινή ιστορία και τον αντίκτυπο του Νεκρονομικόν στον κόσμο της πρακτικής μαγείας.
www.necfiles.org

The H.P. Lovecraft Archive - Το σύνολο των αρχείων του έργου του Χ. Φ. Λάβκραφτ. Εξαιρετικής ποιότητας ιστότοπος, με σοβαρό και έγκυρο περιεχόμενο.
www.hplovecraft.com

Cthulhu Files
– Ένα site οδηγός με βιβλιοπροτάσεις, ορισμένα καλά άρθρα για το Mythos και ένα πλούσιο index που αφορά το λαβκραφτικό σύμπαν.
http://cthulhufiles.com

Arkham Bazaar
– Όπως μαρτυρά και το όνομα, πρόκειται για ένα παζάρι για κάθε τι που αφορά την Μυθολογία Κθούλου. Εισέλθετε μονάχα με γεμάτο πορτοφόλι!
www.arkhambazaar.com

Yog-Sothoth.com – Ένα από τα μεγαλύτερα site/forum πλήρως αφιερωμένο στην Μυθολογία Κθούλου – τουλάχιστον στην RPG μορφή του!
www.yog-sothoth.com

Cthuugle – H μηχανή αναζήτησης που ο άνθρωπος δεν έπρεπε ποτέ να ανακαλύψει!
www.cthuugle.com

The Starry Wisdom Sect – Δεν ξέρω αν είναι σέκτα ή fan made, πάντως είναι ανενεργοί από το 2006. Παρόλ’ αυτά, αξίζει να την επισκεφτείτε!
http://starrywisdom.org

Miskatonic University – Ποιος είπε πως το Πανεπιστήμιο όπου φυλάσσετε το Νεκρονομικόν είναι φανταστικό; … Κι όμως είναι!
http://www.yankeeclassic.com/miskatonic/dmetaphysics/dmetaphysics.htm

Unfilmable.com – To απόλυτο site για όλες τις ταινίες που σχετίζονται με το mythos! http://unfilmable.blogspot.com

Cthulhu Statue – Μια ιστοσελίδα με τα εξαιρετικής ποιότητας αγάλματα (κι όχι μόνο) που φτιάχνει ο Paul Carrick για τον Κθούλου.
www.nightserpent.com

Drawing Cthulhu – Λίγη ακόμη τέχνη εμπνευσμένη από τους Μεγάλους Παλαιούς, αυτή την φορά από τον David Grilla
www.davidgrilla.com

The Unquiet Void – Μουσική ambient εμπνευσμένη από το mythos. Ιδανική για βραδιές Call of Cthulhu! Προτιμήστε το Poisoned Dreams...
www.theunquietvoid.com

Mythos Tomes – Δεν υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που συγκεντρώνουν κάθε έκφραση της Μυθολογίας Κθούλου σε ένα ιστότοπο! Γι’ αυτό και όταν παρουσιαστεί μια που να το προσπαθεί, αξίζει να την επισκεφτείς…
www.mythostomes.com

The Miskatonic Archive – Τέχνη, λογοτεχνία και πολύ φαντασία σε ένα ακόμη «παράρτημα» του περίφημου πανεπιστημίου του HPL.
http://themiskatonicarchive.com

Lovecraft Scholars – Ένα υψηλής ποιότητας forum/group συζητήσεων για την ανάλυση των έργων του Λάβκραφτ από ακαδημαϊκούς. Ο συντονισμός γίνεται από τον Dr. Justin Woodman.
http://tech.groups.yahoo.com/group/LovecraftScholars/

The Road to Great Cthulhu – Ένας μάλλον ασυνήθιστος ιστότοπος του Donald Correll με όλα τα βιβλία στα οποία αναφέρετε ο Λάβκραφτ στα διηγήματα του!
www.donaldcorrell.com/road

The H.P.Lovecraft Film Festival – Η επίσημη ιστοσελίδα για το διεθνές, ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο έργο του Χ. Φ. Λάβκραφτ.
http://hplfilmfestival.com

Cthulhu – Ιστοσελίδα από τα μέλη του Cult of Cthulhu για τα μέλη της σέκτας… και όχι μόνο!
http://cultofcthulhu.ning.com

Hippocampus Press – O γνωστός αν και εξειδικευμένος εκδοτικός οίκος από όπου κυκλοφορούν ορισμένα από τα πιο σημαντικά έργα του S. T. Joshi.
www.hippocampuspress.com

Cthulhu Fhtagn – Ένα on-line παιχνίδι στον κόσμο των Παλαιών. Εδώ και καιρό βρίσκεται υπό κατασκευή. Περιμένουμε λοιπόν την αφύπνιση του Μέγα Κθούλου…
www.cthulhugame.it

Chaosium – Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια εισαγωγή: πολύ απλά, η εταιρία που μας χάρισε το Call of Cthulhu σε RPG version!
www.chaosium.com

Arkham House – O εκδοτικός οίκος που ίδρυσε ο August Derleth το 1937 και λειτουργεί μέχρι σήμερα, δημοσιεύοντας βιβλία της Μυθολογίας Κθούλου… και κάθε τι άλλο συναφή.
www.arkhamhouse.com

Lost Civilizations Uncovered – Το προσωπικό site του Jason Colavito, συγγραφέα του The Cult of Alien Gods που συνδέει την Μυθολογία Κθούλου με την Θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών.
http://jcolavito.tripod.com

Black Phoenix Alchemy Lab – Εργαστήριο μαγικών αρωμάτων που εξειδικεύετε στις γοτθικές αισθήσεις. Επιλέγοντας την κατηγορία Πικνίκ στο Arkham μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς, αρώματα εμπνευσμένα από την Μυθολογία Κθούλου… !!
www.blackphoenixalchemylab.com

The H.P. Lovecraft Historical Society - Οι δημιουργοί της εξαίρετης ταινίας Call of Cthulhu δραστηριοποιούνται σε δεκάδες άλλα project. Επισκεφτείτε τους και ενημερωθείτε γιατί δικαιολογημένα βροντοφωνάζουν πως ο Κθούλου ΖΕΙ!
www.cthulhulives.org

Arkham Studios – Ενδιαφέρεστε για ένα μικρό άγαλμα του Κθούλου, ή μια προτομή του Λάβκραφτ και του Κρόουλυ; Αν ναι, τότε μπορείτε απλά να επισκεφτείτε το παρών site και να περιηγηθείτε στις προσφορές του.
www.arkham-studios.com

H. P. Lovecraft Radio – Στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης (αλλά και παλιότερα), οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δραματοποιούσαν λογοτεχνικές ιστορίες και περιπέτειες τρόμου. Σήμερα υπάρχουν ακόμη κάποιοι που διηγούνται τις ιστορίες του Λάβκραφτ με εκείνο το παλιό καλό στυλ…
www.lovecraftradio.com

Propnomicon – Δεν είναι πολλά τα αφιερωμένα στην Μυθολογία Κθούλου blogs, γι’ αυτό και αξίζει να αναφέρονται όλα. Στο εν λόγω link πάντως, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από παράδοξα μικροπράγματα που άμεσα ή έμμεσα αφορούν το mythos.
http://propnomicon.blogspot.com

H. P. Lovecraft Literary Podcast – Ένα πραγματικό φρέσκο site όπου οι δημιουργεί του ανεβάζουν σε podcast συζητήσεις και αναλύσεις των ιστοριών του Λάβκραφτ.
www.hppodcraft.com

Cthulhu Art – O Dave Carson είναι ζωγράφος, και αυτό είναι ο προσωπικός του ιστοχώρος, ο αφιερωμένος αποκλειστικά στην καλλιτεχνική απεικόνιση της Μυθολογίας Κθούλου – εξαιρετική δουλειά!
www.cthulhuart.com

Lady Lovecraft – Blog αφιερωμένο στην λογοτεχνική πλευρά του μετά-Λαβκραφτισμού, όπως και στην διερεύνηση μιας πιθανής αλήθειας στα φρικώδη μυστικά των ιστοριών του HPL μέσα από διεθνής ειδήσεις και γεγονότα…
http://lady-lovecraft.blogspot.com

H. P. Lovecraft And His Legacy – Tο προσωπικό blog του Chris Perridas, αφιερωμένο στην επίδραση του έργου του Λάβκραφτ στην λογοτεχνία και την δυτική κουλτούρα γενικότερα.
http://chrisperridas.blogspot.com/

In Tenebris Scriptus – Ιταλικό blog (μεταφράζεται αυτόματα) αφιερωμένο στο mythos αλλά και γενικότερα στον κύκλο του κοσμικού τρόμου. Δώστε ιδιαίτερα βάση στα γλυπτά διακοσμητικά.
http://in-tenebris-scriptus.blogspot.com

Shub-Niggurath – Ένα portal με αρκετές διευθύνσεις που αφορούν την Μυθολογία Κθούλου και άλλα σχετικά με αυτήν στοιχεία.
http://shub-niggurath.com/categ.jsp

Bloop Watch – Αν υποθέταμε πως η απειλή για την επιστροφή του Κθούλου και της γενιάς του είναι αληθινή, τότε σ’ αυτό το site θα βρείτε όλα τα στοιχεία, και τις τρέχουσες πληροφορίες που θα σας ενημερώσουν για την επερχόμενη άνοδο της R’lyeh.
www.bloopwatch.org

NecroGate – O προσωπικός ιστότοπος του συγγραφέα ενός ακόμη κάλπικου Νεκρονομικόν, Joshua Free
www.necrogate.com

The Lovecraft News Network – Καθημερινή ενημέρωση για ότι αφορά την Μυθολογία Κθούλου, ανά τον κόσμο… και πέρα από αυτόν
http://lovecraftnewsnetwork.blogspot.com

S. T. Joshi's Web Site – Η προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα και διεξοδικό ερευνητή του λογοτεχνικού έργου του Λάβκραφτ, S. T. Joshi.
www.stjoshi.org

The Stygian Depths – Αγάλματα, ημερολόγια και άλλα περίεργα αντικείμενα φτιάχνονται και πωλούνται από το εν λόγω site με θέμα πάντα, την Μυθολογία Κθούλου.
www.thestygiandepths.com

ΑΚLΟ – Μουσική από και για την Μυθολογία Κθούλου.
www.nightmaresforsale.com

Stephen Hickman – Ο Hickman είναι καλλιτέχνης, ζωγράφος και γλύπτης. Ανάμεσα στα έργα του για το φανταστικό όμως, ξεχωρίζουν εκείνα που είναι αφιερωμένα στον Λάβκραφτ.
www.stephenhickman.com

Necronomicon Magic - Ένα ακόμη Ελληνικό site αφιερωμένο στην μαγική πλευρά του Ρεύματος του Νεκρονομικόν!
http://necronomiconmagic.weebly.com

Alhazret in Cultural Context – Ένα πολύ ενδιαφέρον καινούργιο blog που εξερευνά το μυστήριο γύρω από την προσωπικότητα του Τρελού Άραβα.
http://alhazret.blogspot.com

Ars Necronomica – Ιστοσελίδα αφιερωμένη στην παραμυθολογία, τα ψευδοβιβλία, την δαιμονολογία του Τρελού Άραβα και φυσικά, το Νεκρονομικόν.
http://al-azrad.blogspot.com

Simon Iff – Ιστότοπος που ασχολείται με την εσωτερική όψη των θεοτήτων του Νεκρονομικόν, σε συνδυασμό με την φιλοσοφία του A. O. Spare.
www.simoniff.com


BLOGS of Chaos & Magick


The Labyrinth of the Psychonaut – Μια εκπληκτική σύνθεση από μετα-σκέψεις, pop φιλοσοφία, μεταφυσική αναζήτηση, matrix anti-though, χαοτική ψυχοναυτική και άλλες πολλές σύγχρονες μορφές αντίληψης! Ίσως τo αγαπημένο μου blog!
http://labyrinthofthepsychonaut.blogspot.com

Whispers from The Ghooric Zone - Το προσωπικό blog του Dr. Justin Woodman που η ακαδημαϊκή του έρευνα επάνω στην εφαρμοσμένη Λαβκραφτική μαγεία άλλαξε τα πάντα όσον αφορά την Μαγεία του Χάους του Mythos.
http://ghooriczone.blogspot.com

Ιορδάνης Π.
– O προσωπικός ιστότοπος του καλού φίλου και συνεργάτη Ιορδάνη Πουλκούρα. Συγγραφέα των βιβλίων Τα Αρχαία Τεκτονικά Χειρόγραφα (2004), Η Απόκρυφη Παράδοση της Ευρώπης (2006) με το ψευδώνυμο J.P. Craftson.
http://iordanisp.wordpress.com

Non Serviam – H πραγματικά πλούσια και καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα της ελληνίδας Sasha Metallinou-Chaitow (MA Western Esotericism) με αναφορές σε όλα τα θέματα που αφορούν τον εσωτερισμό και την αναζήτηση.
http://sashanonserviat.net

Fire of Fohat – Ένα ελληνικό και πραγματικά προσεγμένο blog με διεισδυτικές αναλύσεις πολλών θεμάτων του εσωτερισμού, και του ανεξήγητου. Πλούσια εικονογραφημένο, και προσεκτικά επιμελημένο με αληθινό μεράκι!
http://fireoffohat.wordpress.com

Τεκτονισμός - Ένας πραγματικά σοβαρός ελληνικός ιστότοπος για όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν τον Ελευθεροτεκτονισμό.
http://tektonismos.blogspot.com

Papers in the Attic – Ένα αρκετά πληροφορημένο blog που επικεντρώνεται στο Νεκρονομικον του Σίμωνα (sic), με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Αστρικό Πέρασμα!
http://warlockasylum.wordpress.com

Occult Magick - Ένα εξαιρετικής και υψηλής ποιότητας blog αφιερωμένο στον αποκρυφισμό. Μονάχα ο υπότιτλος της ιστοσελίδας, μαρτυρά τον πλούτο αλλά και το εύρος της θεματολογίας του: occult, magick, υπερφυσικό, αγρογλυφικα, Wicca, προφητείες 2012, πλανήτης Χ, Άλιστερ Κρόουλυ, Ροδόσταυροι, Τέκτονες, Illuminati, UFOs, πυραμίδες…
www.sak-yant.com/occult-magick

Intangible Materiality - Ένα πραγματικά διαφορετικό blog όπου ο δημιουργός του αναζητά μέσω των θεωριών του Charles Fort, του John Κeel, του R. A. Wilson και του συνόλου της σύγχρονης φυσικής, να ανακαλύψει την φύση της πραγματικότητας χρησιμοποιώντας την πειραματική παραδοξολογία και την συστηματοποίηση των φαινομένων που αυτή εκδηλώνει!
http://materialintangible.blogspot.com

Enoralia – Γαλλικό blog αφιερωμένο στην μαγεία (παραδοσιακή και χαοτική), με αρκετό υλικό και στην αγγλική. Αξίζει να το επισκεφτείτε!
http://enoralia.tumblr.com/

Papers Falling From an Attic Window - Το προσωπικό blog του συγγραφέα Dan Harms που οι διεξοδικές του μελέτες πάνω στην ιστορία των γριμορίων και του Νεκρονομικόν, παραμένουν συνεχής μέχρι σήμερα.
http://danharms.wordpress.com

Satanic Thule – Το blog του ελληνικού παρακλαδιού του Ο.Ν.Α. Επισκεφτείτε το με δική σας ευθύνη!
http://satanicthule.blogspot.com


Forums/Sites γεμάτα E-Books

Forum Galaksija – Μια πραγματικά πλούσια συλλογή από βιβλία αποκρυφισμού, οι περισσότεροι να ανήκουν στην τεκτονική βιβλιογραφία.
http://galaksija.info/forum/

Occult Underground – Δεκάδες e-books που αφορούν τον αποκρυφισμό, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στο LHP.
www.occult-underground.com

Satanic Singles – Ένας ιστότοπος με 788 αρχεία pdf!!! Ο παράδεισος του μελετητή.
http://satanicsingles.com

Magister Templi – Απίστευτο blog με μια εξαίρετη συλλογή από περίεργα βιβλία εσωτερισμού, παραψυχολογίας και γενικότητα, έργα αναζήτησης.
http://magistertempli.blogspot.com

Occult Ebook Library – Τα βιβλία που υπάρχουν εδώ δεν είναι πραγματικά πολλά, αλλά είναι σίγουρα, διαλεχτά και καλά!
http://occultebooks.blogspot.com

Biblioteca Pléyades – Μια Ισπανική ιστοσελίδα με πλούσιο υλικό (κατά βάση στα αγγλικά) που αφορά τον εσωτερισμό αλλά και το παράξενο. Βέβαια, δεν είναι όλα τα κείμενα σε μορφή Pdf, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα!
www.bibliotecapleyades.net

Izmaragd – Ενδιαφέρων ιστότοπος όπου θα βρείτε μερικά (μέχρι στιγμής) βιβλία εσωτερισμού αλλά ακόμη περισσότερα σπάνια occult περιοδικά όπως το Aries και το Starfire!
http://izmaragd.blogspot.com

Archives of Western Esoterica – Η προσωπική ιστοσελίδα του γνωστού συγγραφέα και μελετητή Joseph Peterson που είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στην γραμματεία των γριμορίων.
www.esotericarchives.com

Magical Athenaeum - Μια ενδιαφέρουσα συλλογή ποικίλης θεματικής occult literature. Μαζί θα βρείτε και κατηγορία για την Μαγεία του Χάους.
http://asiya.org

Project Avalon – Mια ατελείωτη λίστα από βιβλία εσωτερισμού, κυρίως Ελευθεροτεκτονικά.
www.projectavalon.net

The Hermetic Library: Μια πλούσια συλλογή από βιβλία Ερμητικού ενδιαφέροντος. Από κλασσικά έργα, μέχρι σύγχρονες μορφές του δυτικού ερμητισμού.
http://hermetic.com

Grimoar.cz – Εκατοντάδες βιβλία του occult χώρου από σύγχρονους αλλά και παλαιότερους συγγραφείς.
http://english.grimoar.cz/


Περιοδικά Αφιερωμένα
στον Λάβκραφτ και / ή την Μαγεία

Aries: Journal for the Study of Western Esotericism
Έχοντας ξεκινήσει την κυκλοφορία του το 2001, το Aries αποτελεί ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά έντυπα στο χώρο μελέτης του εσωτερισμού και της μαγείας.
www.brill.nl/arie

The Journal for the Academic Study of Magic
Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, πρόκειται για ένα ακόμη ακαδημαϊκό έντυπο εργαλείο. Ιδρύθηκε το 2002 και κυκλοφορεί σήμερα από τον εκδοτικό οίκο Mandrake of Oxford.
www.mandrake.uk.net/jsm.htm

Esoterica
Ήταν μια αξιοπρεπής περιοδική έκδοση για την απόκρυφη και εσωτερική φιλοσοφία και τέχνη, δοσμένη όμως μέσα από την ακαδημαϊκή σκοπιά. Η κυκλοφορία του τερματίστηκε το 2007.
www.esoteric.msu.edu

Lovecraft Annual
Περιοδικό αφιερωμένο στον λογοτέχνη Λάβκραφτ το οποίο ξεκίνησε ο S. T. Joshi. Στο ίδιο link θα βρείτε πληροφορίες και για το Lovecraft Studies.
www.hippocampuspress.com/journals/

Worlds of Cthulhu
Περιοδικό που η κυκλοφορία του αφορά του φανατικούς της Μυθολογίας Κθούλου αλά RPG. Περιλαμβάνει ιστορίες, αναλύσεις και ειδήσεις των προϊόντων της Chaosium.
www.worldsofcthulhu.com

Weird Tales
Κι όμως, αν και ιδρύθηκε το 1923, κυκλοφορεί ακόμη, το περιοδικό που έκανε διάσημο συγγραφείς του λαβκραφτικού κύκλου, όπως και τον παππού Χάουαρντ!
www.weirdtales.net

The Oracle
Τολμώντας να ανταγωνιστεί επάξια το Chaos International, το Oracle ασχολείται με όλες τις θεματικές της μαγείας, του χάους και του πρακτικού Ερμητισμού.
www.oracleoccult.com

The Journal of Thelemic Studies
Μια προσεγμένη παρουσίαση των μεγάλων φιλοσοφικών –και όχι μόνο– θεμάτων που αφορούνε το Θέλημα και την μαγεία του Άλιστερ Κρόολυ.
http://thelemicstudies.com

Dragon's Blood
Μια αληθινά σοβαρή έκδοση της Πολωνικής Στοάς Magan του Κόκκινου Δράκου. Με κατεύθυνση LHP, αναλύει θεματικές που αφορούν την Δρακόντεια Παράδοση και όχι μόνο.
www.magan.superhost.pl

Clavicula Nox
Περιοδικό εσωτερικής αναζήτησης στα τυφώνια μονοπάτια της γνώσης. Η έκδοση του γίνεται από το Ixaxaar.
www.ixaxaar.com

Behutet
Θελεμικό περιοδικό που εκδίδει η Αμερικάνικη Στοά Thelesis του Ο.Τ.Ο.
www.behutetmagazine.com

Pentacle
Ασφαλώς ένα από τα πλέων γνωστά παγανιστικά περιοδικά του πλανήτη. Ξεκίνησε την κυκλοφορία του το 2002.
www.pentaclemagazine.org

Dark Lore
Δίχως να έχει αυστηρή μαγική θεματική, το Dark Lore περιηγείται σε μονοπάτι παραδοξότητας και μυστηρίου. Αξίζει να το ξεφυλλίσετε καθότι συγκεντρώνει γνωστά ονόματα συγγραφέων και ερευνητών του διαφορετικού!
http://darklore.dailygrail.com/index.php

Alchemy Journal
Περιοδικό αφιερωμένο στην αλχημική τέχνη και την εσωτερική φιλοσοφία που σχετίζεται με την ερμητικής της φύση. Η κυκλοφορία του άρχισε το 2000.
www.alchemyjournal.comΓενικού Ενδιαφέροντος

Atlantis Bookshop – Το δεύτερο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο εσωτερισμού στο Λονδίνο – μετά φυσικά τους Watkins. Ιδρύθηκε το 1922, και ήταν ο χώρος όπου σύχναζαν σπουδαίοι μύστες όπως ο Κρόουλυ, ο Grant και άλλοι. Μέσα και δεξιά βρίσκονται όλα τα βιβλία για το Θέλημα και την Τυφώνια Παράδοση. Προσοχή στις τιμές!
www.theatlantisbookshop.com

Treadwells Bookshop – Το τρίτο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο για την μαγεία και τον εσωτερισμό στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 2003 και το διευθύνει η λέκτορας πανεπιστημίου και μάγισσα, Christina O. Harrington. Απέναντι από το ταμείο θα βρείτε βιβλία του LHP, αντίτυπα από το Chaos International, ενώ στο βάθος κλειδωμένα (δίπλα στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο), υπάρχουν τα βιβλία του Kenneth Grant. Εδώ οι τιμές είναι συχνά καλύτερες!
www.treadwells-london.com

The Alchemy Web Site – Tα πάντα για τον κόσμο της αλχημείας. Ακαδημαϊκά άρθρα, μελέτες, εκδόσεις, μεταφράσεις, τεράστιο εικονογραφικό υλικό… όλα φτιαγμένα με απίστευτο μεράκι από τον καταξιωμένο συγγραφέα και ερευνητή, Adam McLean.
Επισκεφτείτε επίσης το forum και το προσωπικό του Blog.
www.levity.com/alchemy

Fortean Times – Το μεγαλύτερο περιοδικό για το ανεξήγητο στον πλανήτη! Η αγάπη των δημιουργών του για τον HPL και για τον εσωτερισμό είναι εμφανής σε πολλά τεύχη!
www.forteantimes.com

Locus 7 – Ο διάσημος ιστότοπος του συγγραφέα Γιώργου Μπαλάνου, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλία σχετικά με το mythos και τον A.C.
www.locus7.gr

Necronomi.com – Μια ιστοσελίδα που από το 2002 περίπου προσπαθεί να συγκεντρώσει υλικό από κάθε μυστική παράδοση του LHP, μαζί φυσικά και του πρακτικού Λαβκραφτισμού.
www.necronomi.com

Avalonia - Αυτός είναι ο κεντρικός ιστότοπος ενός ζευγαριού στην ζωή αλλά και στην μαγική πρακτική, της Sorita d'Este και του David Rankine, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο του πρακτικού εσωτερισμού, της Wicca και του αποκρυφισμού, τουλάχιστον τα τελευταία οχτώ χρόνια.
www.avalonia.co.uk

Fulgur - O εκδοτικός οίκος Fulgur που ειδικεύετε σε βιβλία αποκρυφισμού από/για τους συγγραφείς Kenneth Grant, A.O. Spare, Michael Bertiaux κ.α.
www.fulgur.co.uk

Χoanon – Εκδοτικός οίκος που διακινεί τα βιβλία του Andrew D. Chumbley και πολλών άλλων συγγραφέων που σχετίζονται με την Σαμπαθική Τέχνη. Βλέπε επίσης και εδώ.
www.xoanon.co.uk

Anathema Books - Ένας υπερπλήρης και καλά ενημερωμένος κατάλογος βιβλίων για όλες τις κατηγορίες και τα ήδη της μαγείας και του εσωτερισμού.
www.anathemabooks.com

LAShTAL.COM -
Αδιαμφισβήτητα το καλύτερο forum παγκοσμίως για την φιλοσοφία του Θελήματος και τον Άλιστερ Κρόουλυ.
www.lashtal.com

Ixaxaar - Φιλανδέζικο βιβλιοπωλείο και εκδοτικός οίκος που εξειδικεύετε στην Τυφώνια γραμματεία και την Αριστερή Ατραπό. Πλούσιο σε περιεχόμενο και ποιότητα.
www.ixaxaar.com

Chaos Matrix –
Ένα από τα πλέον βασικά site που αν και ανενεργό σήμερα διαθέτει μια πλειάδα από κείμενα που αφορούν την Μαγεία του Χάους και φυσικά την Μυθολογία Κθούλου.
www.chaosmatrix.org

Paranormal. gr – Ένα πολλά υποσχόμενος site (και forum) αφιερωμένο στην Μυθολογία Κθούλου, τα μυστήρια των Πόλεων και το παράδοξο γενικότερο. Αξίζει να το επισκεφτείτε!
www.paranormal.gr

Occult of Personality – Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, πρόκειται για ένα site αφιερωμένο στις προσωπικότητες του αποκρυφισμού, με την διαφορά όμως, πως δημοσιεύει συνεντεύξεις με μεγάλα πρόσωπα της τρέχουσας εσωτερικής σκηνής!
www.occultofpersonality.net

Alice at R'lyeh – Ναι, η γνωστή μας Αλίκη ταξίδεψε στην βυθισμένη πόλη!
www.murrayewing.co.uk/alice

Dark Ambient – Αν αναζητάτε μουσική για να συνοδεύσετε τον διαλογισμό ή τα τελετουργικά σας, τότε το dark ritual ambient είναι το κατάλληλο είδος μουσικής που συμφωνεί πλήρως με το Ρεύμα του Νεκρονομικόν.
Για τους λάτρεις αυτού του είδους λοιπόν, υπάρχουν τα εξής καλά ενημερωμένα web blogs:
Necrotica
Esoteric Sanctuary
Ritualistic Nature


Forums με Συζητήσεις
για το Βιβλίο των Νεκρών Ονομάτων

Abrahadabra Forums
http://forums.abrahadabra.com

Evocation Magic
www.evocationmagic.com

Occult Corpus
www.occultcorpus.com

Order of the Necronomicon
www.orderofthenecronomicon.org/forum

Sacred Magick
www.sacred-magick.org

Cult of Cthulhu
http://cocthulhu.proboards.com

Antidogma.gr
www.antidogma.gr


Art of Wise
www.artofwise.gr

Σε περίπτωση που οι συνδέσεις έχουν ακυρωθεί, παρακαλώ ενημερώστε τον administrator του necronomicongnosis.gr για την αλλαγή.

This entry was posted on Wednesday, 17 December 2008 at Wednesday, December 17, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment