Stargates, Νεφιλίμ και Άλλες Παράξενες Θεωρείες!  


Starwalkers and the Dimension of the Blessed
William Henry
Εκδ: Adventure Unlimited Press
Σελ: 258


Ο William Henry είναι ο διάσημος συγγραφέας του The Illuminator, ενός από τα πρώτα βιβλία – αποκάλυψη για το αίνιγμα των Stargates. Στο τελευταίο του βιβλίο συνεχίζει την αναζήτησή του για το μυστηριώδες θέμα των Αστρικών Πυλών τονίζοντας αυτή τη φορά πως η ανθρωπότητα πρόκειται να επιστρέψει στις διαστάσεις εκείνες από τις οποίες κατάγεται, να εξελιχθεί δηλαδή σε Αστρικούς Περιπλανώμενους ή, όπως λέει ο ίδιος, σε Starwalkers.
Το βιβλίο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εικόνες, οι γραφίστες όμως για άγνωστο λόγο έχουν ξεχάσει να συμπεριλάβουν τις δεκάδες παραπομπές του συγγραφέα! Ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο εντοπίζω στην επιχειρηματολογία του Henry, η οποία ακολουθεί ένα διαρκή επιφανειακό συγκρητισμό «διαβάζοντας» παντού, σε μνημεία, επιγραφές και θρύλους, την ύπαρξη εξωγήινων μυστικών! Παρ’ όλα αυτά διαβάζεται ευχάριστα προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στη μεγάλη φιλολογία περί Stargates.


This entry was posted on Friday 16 January 2009 at Friday, January 16, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment