Όταν οι Αβυσσαίοι μας Κυνηγούν!  


Innsmouth Escape
Twilight Creations


Κατά τη διάρκεια μιας φοιτητικής εκπαιδευτικής εκδρομής (!) στο Innsmouth οι παραμορφωμένοι κάτοικοι της εν λόγω πόλης απαγάγουν το group των φοιτητών για να το προσφέρουν θυσία στο μέγα θεό Ντάγκον! Ένας από τους μαθητές όμως καταφέρνει να ξεφύγει από τα δεσμά του και τρέχει, για να σώσει όσους μπορεί από τους συμφοιτητές του. Ωστόσο, η περιπέτειά του δεν είναι τόσο απλή, καθώς ξωπίσω του βρίσκονται δεκάδες αβυσσαίοι, ιερείς των Παλαιών και γιγάντια Soggoth!
Αυτή εν συντομία είναι η υπόθεση του νέου επιτραπέζιου παιχνιδιού της Twilight Creations, Innsmouth Escape, με φόντο το λογοτεχνικό σύμπαν του Χ. Φ. Λάβκραφτ. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό επιτραπέζιο παιχνίδι με πολλές φιγούρες, κάρτες περιπέτειας και ζάρια. Ασφαλώς οι κανόνες και το artwork δεν είναι τόσο πετυχημένα όσο στο Arkham Horror, αναμφίβολα όμως το παιχνίδι προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης.

This entry was posted on Friday, 27 March 2009 at Friday, March 27, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment