Το Νεκρονομικόν και σε Παιχνίδι Flash  


The Necronomicon Card Games
Κάπου ανάμεσα στο Magic the Gathering και στο Call of Cthulhu (το καρτοπαίχνιδο φυσικά) συναντάμε το ηλεκτρονικό The Necronomicon Card Games (θα το βρείτε εδώ). Είναι μια απλή, διασκεδαστική αλλά διόλου ευκαταφρόνητη προσπάθεια για ένα πλήρες παιχνίδι στο υπολογιστή σας που χρησιμοποιώντας κάρτες πανομοιότυπες με αυτές του MtG, αγωνίζεστε για την προστασία της ψυχικής σας υγείας.
Ο αριθμός των καρτών είναι περιορισμένος, και τα γραφικά απλοϊκά, αλλά είναι εμφανές πως το πρόγραμμα έγινε με αληθινό μεράκι για το mythos. Όπως και να έχει αξίζει να επισκεφτείτε το site Games of Cthulhu και να αφιερώσετε λίγη ώρα στο παιχνίδι. Άλλωστε είναι εντελώς δωρεάν!
Επίσης, στον ίδιο πάντα ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε αναφορές σε παλαιότερες μορφές ηλεκτρονικού τρόμου στο σύμπαν πάντα της Μυθολογίας Κθούλου, όπως το Shadow of the Comet (1995) και Prisoner of Ice (1993) που είχε κυκλοφορήσει η Chaosium.

This entry was posted on Sunday 23 August 2009 at Sunday, August 23, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Thanks for the tip. It's a great flash game and quite frankly it beats Magic The Gathering with its simplicity and charm.

14 October 2009 at 03:00

Post a Comment