To Νέο Ημερολόγιο μου είναι πλέον Γεγονός!  


Συμπληρώνοντας σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα έναρξης αυτής της ιστοσελίδας, αποφάσισα να προχωρήσω σε μια ουσιώδη αλλαγή που θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του site με περισσότερες θεματικές, ενώ θα αυξήσει μαζί το επίπεδο αλληλοεπίδρασης με τους εκατοντάδες φίλους που με τιμάνε με την επίσκεψη τους κάθε μήνα.

Έτσι ενσωμάτωσα στις λειτουργίες του ιστότοπου την νέα version του προσωπικού μου ημερολογίου, στο οποίο εκτός από τα σχόλια μου πάνω σε θέματα αποκρυφισμού, θα δημοσιεύω καθημερινά σχεδόν, ειδήσεις από όλο τον κόσμο και προβληματισμούς που αφορούν το παράξενο και το μυστήριο γενικότερα.
Μπορεί ο τίτλος του ημερολογίου (Αποφένεια) να μοιάζει παράδοξος, είναι όμως εμπνευσμένος από το νέο βιβλίο του πατέρα της Χαοτικής Μαγείας, Peter Carroll, The Apophenion: a chaos magick paradigm (2008) που περιγράφει την προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου να βρει νόημα μέσα σ’ ένα σύμπαν υψηλών παραδοξοτήτων.
Συνδεθείτε λοιπόν με την νέα βελτιωμένη μορφή του blog μου, απλά πατώντας ένα από τους συνδέσμους που εμφανίζονται στην οθόνη σας δεξιά.
Hail Apophenia – Hail Mystery


This entry was posted on Wednesday 16 September 2009 at Wednesday, September 16, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

Well done!

16 September 2009 at 17:47

Thanks, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον καλό φίλο και στενό συνεργάτη Νικόλαο Κουμαρτζή για την τεχνική και γραφιστική δημιουργία/υποστήριξη του blog!

17 September 2009 at 09:53

Post a Comment