Τι Είναι το Θέλημα του Κρόουλυ;  


What is Thelema?
Συγγραφέας: Aleisterion
pdf


Υπάρχουν σαφής ομοιότητες μεταξύ του Ρεύματος του Νεκρονομικόν με την μαγική σκέψη του Κρόουλυ, τόσο σε θέματα φιλοσοφίας όσο και ιστορικής επίδρασης, καθώς σημαντικά ονόματα του Ρεύματος, όπως ο Kenneth Grant, ο Σίμωνας κ.α. συγκρίνανε (ή πιο ορθά δομήσανε) την κοσμολογία από το Βιβλίο των Νεκρών Ονομάτων με αυτή του Κρόουλυ.
Καθώς σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια του Μεγάλου Θηρίου, τα επονομαζόμενα και Crowleymas (12 Οκτωβρίου 1875), στο διαδίκτυο έκαναν την εμφάνιση τους ορισμένα αξιόλογα κείμενα που αφορούν πάντα το έργο και τις ημέρες του A.C. Ένα από αυτά, εξετάζει το τι είναι το Θέλημα, και όπως δηλώνει ο συγγραφέας του, αποτελεί το πρώτο μέρος από μια σειρά τριών κειμένων που θα αφορούν όλα την Θελημική θεωρία και πρακτική. Το pdf που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, απευθύνετε στους καινούργιους στην μαγεία του Κρόουλυ, αλλά ασφαλώς προσφέρει πολλά και στους παλαιότερους γνώστες.


This entry was posted on Monday 12 October 2009 at Monday, October 12, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment