Επανακυκλοφορούν Σπάνια Τεύχη του Starfire  


Το περιοδικό Starfire που εκδίδει το Τυφώνειο μαγικό τάγμα του Kenneth Grant είναι γνωστό παγκοσμίως για το ιδιαίτερο περιεχόμενο του, για τα παράδοξα θέματα του, την περίτεχνη εικονογράφηση του αλλά και τα δεκάδες άρθρα που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει σχετικά με τον μυστικισμό του Νεκρονομικόν – σύμφωνα πάντα με την μεταφυσική αντίληψη του Grant.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε το 1986 ενώ το πέμπτο το 1995. Τα πρώτα αυτά πέντε τεύχη λοιπόν, είχαν εκδοθεί παλαιότερα σε μια συλλεκτική έκδοση. Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα έργα που υπογράφει ή σχετίζονται με τον Kenneth Grant, εξαφανίζονται αμέσως από την αγορά!
Έτσι, και με βάση τον νέο κατάλογο τω εκδόσεων Starfire που μόλις έβγαλε ο Michael Staley, η συλλογή των πρώτων πέντε δυσεύρετων τευχών του περιοδικού, θα επανακυκλοφορήσει την άνοιξη του 2010 με σκληρό και μαλακό εξώφυλλο, και νέα ειδική επεξεργασία των εικόνων και των κειμένων.
Για περισσότερες πληροφορίες –όπως και για τους εντελώς νέους τίτλους βιβλίων του εκδοτικού, όπως τα δυο νέα έργα για τον Austin Osman Spare– μπορείτε να δείτε εδώ.

This entry was posted on Wednesday 20 January 2010 at Wednesday, January 20, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment