Αυξάνονται και Πληθαίνουν τα Ψεύτικα Νεκρονομικόν!  


The Necronomicon
Lightworker
Εκδ: Lulu
Σελ: 50


To 2007 κάποιος με το όνομα Kuriakos, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Lulu το βιβλίο The Necronomicon Ritual Book. Μια εντελώς αδιάφορη απάτη με 54 σελίδες από τις οποίες μονάχα οι 15 περιέχουν κείμενο! Ο «συγγραφέας» δανείζεται μερικά στοιχεία από το Νεκρονομικόν του Σίμωνα, όμως δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούριο!
Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν (Αύγουστος του 2009) ο Kuriakos ξαναχτυπά με νέα έκδοση του βιβλίου, έχοντας όμως αλλάξει τον τίτλο και το όνομα του – ίσως να προέκυψε κάποια νομική καταγγελία!
Αν επιθυμείτε λοιπόν να αποκτήσετε ένα σημειωματάριο με περισσότερες από 30 λευκές σελίδες για να δημιουργήσετε το δικό σας Βιβλίο των Σκιών, αγοράστε το από εδώ.
Θα αντιπρότεινα όμως τη σκληρόδετη έκδοση Necronomicon (2006) του Joseph Vargo (από το συγκρότημα Nox Arcana).
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο σημειωματάριο, στολισμένο με την εξαιρετική goth αισθητική του γνωστού καλλιτέχνη, ιδανικό για καταγραφή των εμπειριών σας από τις πρακτικές εξερευνήσεις του Μαύρου Βιβλίου…

Μπορείτε επίσης να δείτε και αυτό, το «αυθεντικό» Νεκρονομικόν του Tsirk Susej, που ακολουθεί την ίδια μέθοδο: την συρραφή πολλών pdf σε μια έκδοση!

This entry was posted on Wednesday 17 February 2010 at Wednesday, February 17, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment