Το Necronomicon του Γιώργου Ιωαννίδη στο YouTube  

Και ενώ εργάζομαι εντατικά αυτή την περίοδο για να ολοκληρώσω τον δεύτερο τόμο της μελέτης μου πάνω στα μυστήρια του Νεκρονομικόν, η σκέψη της δημιουργίας ενός βίντεο που θα αφορά τον πρώτο τόμο, με απασχολούσε καιρό τώρα.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή, να σας παρουσιάσω με χαρά μια δίλεπτη ατμοσφαιρική περιήγηση στα περιεχόμενα του βιβλίου που αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τι πραγματικά συμβαίνει με το απαγορευμένο Βιβλίο των Νεκρών Ονομάτων!


Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο taifer που υλοποίησε αυτό το project, όπως και να ενημερώσω τους αναγνώστες μου, πως η ημερομηνία έκδοσης του δεύτερου τόμου, είναι Μάιος του 2011. Με την ευκαιρία, ζητάω θερμά συγγνώμη όλους όσους ανέμεναν το βιβλίο νωρίτερα, όμως ορισμένα απρόβλεπτα εμπόδια καθυστέρησαν την έρευνα μου...
Οι προσπάθειες μου τελικά αποδείχτηκαν επιτυχείς, και έτσι μετά από δυο χρόνια συστηματικής εργασίας, έχω όλο το απαραίτητο υλικό και την εμπειρία, για να συνεχίσω.

Το παραπάνω βίντεο μπορείτε να το βρείτε και εδώ.

This entry was posted on Wednesday 15 September 2010 at Wednesday, September 15, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 comments

σχόλιο από Facebook

Fotis Baltoumas
Το επόμενο βήμα είναι η διαφήμιση στην τηλεόραση..

25 September 2010 at 13:12

το κόστος όμως θα ήταν αφόρητο, κυρίως αν ήταν σε μεγάλο κανάλι. Όπως και να έχει, δεν πειράζει... άλλωστε είναι βιβλίο για λίγους, για αυτούς που πραγματικά ψάχνουν και αγαπάνε αυτά τα θέματα...

25 September 2010 at 13:12

σχόλιο από Facebook

Chrisa Chrava Chatzisavva
Εξαιρετικό promo! Πραγματικά το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσω θα είναι αυτό! Πείθει αρκετά! Και πάλι μπραβο

25 September 2010 at 13:13

Post a Comment