Παρουσίαση του βιβλίου ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού (Θεσσαλονίκη)  


Οι εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ σας προσκαλούν στην βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχολόγου, συγγραφέα και αρχισυντάκτη του περιοδικού mystery, Γιώργου Ιωαννίδη, Νεκρονομικόν: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού.
Ελάτε μαζί μας σε μια ξεχωριστή βραδιά αναζήτησης στα μεγάλα μυστήρια της Μυθομαγείας Κθούλου, του Κλιφωθικού αποκρυφισμού και των κωδικοποιημένων αινιγμάτων που κρύβει το πιο παράξενο βιβλίο στον κόσμο.
Πριν από την παρουσίαση του βιβλίου και την ομιλία του συγγραφέα, θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους του Γιάννη Τζουβελέκη Shadow Beyond Time, μια ελληνική παραγωγή του 2010 βασισμένη στις ιστορίες του Λάβκραφτ, Shadow Out Of Time και Shadow Over Innsmouth.

Το Νεκρονομικόν: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού, είναι η συνέχεια και ο δεύτερος τόμος της έρευνας που δημοσίευσε ο Γ. Ιωαννίδης το 2008 με τίτλο Necronomicon. Και μπορείτε να το αποκτήσετε, αποκλειστικά το βράδυ της εκδήλωσης!

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 20:00, την ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ στο cafe The BARRISTER (Φράγκων 3, απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια, Θεσσαλονίκη). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των εκδόσεων ΑΡΧΕΤΥΠΟ.

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

This entry was posted on Saturday 4 June 2011 at Saturday, June 04, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment