Ένα από τα Πρώτα Έργα για τα Μυστήρια των Αστρικών Πυλών  


The Stargate Conspiracy
Lynn Picknett & Clive Prince
Εκδ.: Berkley
Σελ.: 425



Αρκετοί, ακόμη και σήμερα, θεωρούν πως το μυστήριο των Stargates σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη γνωστή ταινία του 1994. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους διεθνείς κύκλους αναζήτησης, αλλά και το περιοδικό μας τα δυο τελευταία χρόνια.
Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία για το θέμα αυτό είναι το πόνημα των Picknett και Prince –συγγραφείς επιτυχιών, όπως το Turin Shroud: In Whose Image? ή το The Templar Revelation–, το οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα κυρίως μέσα από τη μυστηριώδη περίπτωση του Συμβουλίου των 9, μιας υποτιθέμενης ομάδας εξωγήινων που ήρθε σε επαφή με μέντιουμ τις δεκαετίες 1950-70 με στόχο την προετοιμασία της ανθρωπότητας για τις επερχόμενες οικολογικές καταστροφές και για την… επιστροφή των παλαιών θεών.
Η εν λόγω μελέτη είναι κλασσική στο είδος της, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ωχριά μπροστά στο Gateway of the Gods. Όπως και να έχει, το περιεχόμενό του αξίζει την προσοχή και τα χρήματά μας. Κρίμα μονάχα που στερείται εικονογράφησης και θεμάτων!

This entry was posted on Saturday 17 January 2009 at Saturday, January 17, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment