Το Μαγικό Βιβλίο του Dagon  


The Book of Dagon
Συγγραφέας: Άγνωστος
PDF


Σύμφωνα πάντα με το Mythos, οι Αβυσσαίοι προσέφεραν στον καπετάνιο Obed Marsh το Βιβλίο του Dagon, το οποίο ήταν γραμμένο πάνω σε λίθινους κώνους. Αντίστοιχα το Sepher Rezial Hemelach λέγεται πως δόθηκε στους ανθρώπους από τον άγγελο Rezial…
Ο θρύλος της προσφοράς ενός ιερού βιβλίου στους ανθρώπους γοήτευε από πάντα – η αποκεκαλυμμένη γνώση άλλωστε ενισχύει την αξία του περιεχομένου. Κάπως έτσι, μυστηριώδης βιβλία με τίτλους βγαλμένους από την Μυθολογία Κθούλου κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτιο, συχνά από άγνωστο συγγραφέα.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Book of Dagon (μια σχετικά καλαίσθητη μύξη στοιχείων από τα βιβλία του Σίμωνα και Willson) το οποίο μάλιστα αποδίδετε σε αρχαίους Ασσύριους συγγραφείς! Μπορείτε να το προσθέσετε στην συλλογή σας, με κάθε επιφύλαξη όμως για την λειτουργικότητα του…
Για να αποκτήσετε το βιβλίο, πατήστε απλά αυτό τον σύνδεσμο.
Επίσης, μπορείτε εδώ να βρείτε ορισμένα ακόμη στοιχεία σχετικά πάντα με το ίδιο βιβλίο, όπως και μερικά μεταφρασμένα αποσπάσματα, αλλά μην πλανιέστε – δεν υπάρχει καμία ιστορική τεκμηρίωση για την ύπαρξη ενός τέτοιου έργου!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μυθικό Dagon, μπορείτε να βρείτε εδώ.


This entry was posted on Sunday 12 July 2009 at Sunday, July 12, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment