Το Γαλλικό Νεκρονομικόν της Vhallennes  


Μπορεί το αυθεντικό Νεκρονομικόν να μην υπάρχει, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορούμε να το φτιάξουμε! Πολλοί λοιπόν προσπαθούν να συνθέσουν ένα λειτουργικό μαγικό γριμόριο στα πλαίσια της Μυθολογίας Κθούλου. Άλλοι πάλι, προσπαθούν να κατασκευάσουν ένα ιστορικό ντοκουμέντο, παρουσιάζοντας έτσι μια εξαίρετη καλιτεχνική ικανότητα που θα ζήλευαν και οι παλαιότεροι.
Κάπως έτσι, οι υπεύθηνοι αυτής της ιστοσελίδας, ανακοίνωσαν πρόσφατα πως έχουν ανακαλύψει το αυθεντικό Βιβλίο των Νεκρών Ονομάτων, στην γαλλική πόλη Vhallennes, ένα κείμενο που (υποτίθεται πως) χρονολογείτε το 1751, με υπέροχες γκραβούρες (όπως αυτή που βλέπετε δεξιά) και περιεχώμενο που επιβεβαιώνει την τρομοφαντασία του μύστη Λάβκραφτ.


Εδώ γράψε το υπόλοιπο post.

This entry was posted on Tuesday 30 November 2010 at Tuesday, November 30, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

σχόλιο από Facebook

Fotis Mpaltoumas
Ουφ! μια ώρα μου πήρε να καταλάβω τι λένε, με το google translate να μη βοηθάει και πολύ. Μια από τα ίδια κατά τ'αλλα... αλλά καλοσχεδιασμένες οι σελίδες του "χειρόγραφου".

2 December 2010 at 09:41

σχόλιο από Facebook

Manuel Nikolas Marakakis
Εχω ευνοηκη αρχη, μιας και ξερω ιδη γαλλικα :)!

2 December 2010 at 09:42

Post a Comment