Παρουσίαση του νέου μου βιβλίου (Νεκρονομικόν) στην Αθήνα  


Στα πλαίσια του Occult Night που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, το fanzine Book of Shadows, θα έχω την χαρά να συμμετέχω με την βιβλιοπαρουσίαση της νέας μου μελέτης με τίτλο Νεκρονομικόν: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού.

Σας προσκαλώ λοιπόν όλους σε μια ξεχωριστή βραδιά αναζήτησης στα μεγάλα μυστήρια της Μυθομαγείας Κθούλου, του Κλιφωθικού αποκρυφισμού, του Χαοτικισμού και των κωδικοποιημένων αινιγμάτων που κρύβει το πιο παράξενο βιβλίο στον κόσμο.

Το Νεκρονομικόν: Το Μονοπάτι του Μαύρου Θεού, είναι η συνέχεια και ο δεύτερος τόμος της έρευνας που δημοσίευσα το 2008 με τίτλο Necronomicon. Ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε, αποκλειστικά το βράδυ της παρουσίασης, πολύ πριν δηλαδή, κυκλοφορήσει κανονικά στα βιβλιοπωλεία!

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 19:30, την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ στο OSTRIA CAFE (Θεμιστοκλέους 65, Εξάρχεια). Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε και εδώ.

This entry was posted on Sunday 22 May 2011 at Sunday, May 22, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 comments

σχόλιο από Facebook

Antonis Skaramagkas
poli orea i parousiasi k i simetoxi tou kosmou me tis erotiseis sto telos... diavaza keimena sas arketa xronia k xarika para poli pou sas gnorisa k apo koda!!!

31 May 2011 at 09:49

σχόλιο από Facebook

Anna Apostolidou
Καλησπέρα. Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του βιβλίου σου την Κυριακή! Χάρηκα που μπόρεσα να έρθω. :)

31 May 2011 at 09:49

Και εγώ, χάρηκα πραγματικά που επιτέλους τα είπαμε και από κοντά! Θέλω να πιστεύω πως ήταν η αρχή μιας εξαιρετικής φιλίας & συνεργασίας από την οποία θα καρποφορήσουν (ελεύσουν) πολλά ακόμη ;)

31 May 2011 at 09:49

Post a Comment