Πρακτική Βαμπιρική Μαγεία  


Vampires: The Occult Truth
Συγγραφέας: Konstantinos
Εκδόσεις: Llewellyn
Σελ. 194


Είναι γεγονός πως έχουν γραφτεί αναρίθμητα βιβλία, μελέτες και μυθιστορήματα σχετικά με το ζήτημα του βαμπιρισμού. Αν και τα περισσότερα όμως μοιάζουν να επαναλαμβάνονται, ένα φαίνεται πως ξεχωρίζει, τουλάχιστον από τον ίδιο του τον τίτλο.
Πρόκειται για το έργο του Konstantinos, ενός gothic συγγραφέα από τη Νέα Υόρκη, που έχοντας –όπως ο ίδιος δηλώνει– μελετήσει τον αποκρυφισμό πάνω από δέκα χρόνια έχει καταφέρει να βοηθήσει δεκάδες θύματα βαμπιρισμού.
Η πλούσια εμπειρία του συγγραφέα συνεπώς (σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο), του εξασφάλισε την απαραίτητη γνώση για τη δημιουργία ενός βιβλίου που αφορά την αποκρυφιστική πλευρά της βαμπιρικής τέχνης. Μήπως αυτό αφορά τη σχέση μαγείας με βαμπίρ; Όχι!
Ο συγγραφέας –ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει τα βιβλιοπωλεία με «σύγχρονα» γοτθικά γριμόρια– εκμεταλλεύεται απλώς τον τίτλο για να γράψει ακόμη μια μελέτη σχετικά με τον ψυχικό βαμπιρισμό!
Ο ίδιος περιγράφει περιστατικά, δίνει συμβουλές για την ανάπτυξη των δυνάμεων αλλά και οδηγίες προστασίας από τους πρανικούς βρικόλακες. Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει στο βιβλίο είναι η πλούσια αλληλογραφία που συμπεριλαμβάνει: επιστολές από αληθινούς βρικόλακες!


This entry was posted on Wednesday 31 December 2008 at Wednesday, December 31, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment