H Κοσμική Συνωμοσία των Μεγάλων Παλαιών  


The Dark Gods
Anthony Roberts
Geoff Gilbertson
Εκδ.: Hutchinson Σελ.: 224

Ένα από τα πιο σπάνια βιβλία σήμερα και ταυτόχρονα ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα! Οι συγγραφείς του περιηγούνται στα παρασκήνια της νεώτερης ιστορίας καταλήγοντας πως πίσω από τις μεγάλες καταστροφές του 20ου αιώνα, κρύβετε η επίδραση αόρατων πλασμάτων.
Πρόκειται για ένα είδος κοσμικής συνωμοσίας όπου αφανείς οντότητες μπορούν και ελέγχουν την ανθρώπινη σκέψη, αφού πρώτα έχουν περάσει στην διάσταση μας μέσα από πύλες τις οποίες μάγοι όπως ο Άλιστερ Κρόουλυ έχουν ανοίξει με τα τελετουργικά τους. Επίσης υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στους Μεγάλους Παλαιούς του Λάβκραφτ σημειώνοντας τις ομοιότητες της Μυθολογίας Κθούλου με τις σκοτεινές δαιμονικές δυνάμεις που εξουσίαζαν τον Χίτλερ και όχι μόνο.
Οι κριτικές που έχει δεχτεί το εκθειάζουν όπως και το κατακεραυνώνουν, για την ικανότητα των δυο συγγραφέων που κατορθώνουν και συνθέτουν τόσες πολλές πληροφορίες, ενώ ταυτόχρονα χάνονται και οι ίδιοι σε ανιστόρητα σενάρια!
Το βιβλίο προλογίζει ο διάσημος ερευνητής Colin Wilson.


This entry was posted on Wednesday 27 May 2009 at Wednesday, May 27, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment